Her kan i få ideer til en dejlig campingferie helt tæt på sand, strand og vand.

Vikær Strand Camping lige ud til Lillebælt er en campingplads helt tæt på vandet. Med egen børnevenlig sandstrand og storslået natur er campingpladsen ideel for naturelskere og børnefamilier. Fiskeri er i højsæde, og pladsen har sin egen bådplads og bådslip. Fra vores lange badebro kan der fanges krabber og andet godt fra havet.

Hytteferie er populært på Vikær Strand Camping. Vi har to forskellige slags feriehytter: 9 luksushytter og 20 standardhytter – alle med egen terrasse og udsigt over vandet, så her er flere muligheder, hvis leje af værelse eller hytte ønskes.

Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser der giver gode muligheder for udflugter og oplevelser for hele familien. Her er alt lige fra ridetureponyer, til cykelture og vandreture i skoven og langs vandkanten. Her er aktiviteter og en masse sjov for børn, og shopping for voksne i de hyggelige og gamle byer Haderslev og Aabenraa der ligger tæt på campingpladsen.

Er du til billig camping, har vi altid flere gode tilbud.
   
Der er ingen grund til ikke at komme forbi, og vi glæder os til at byde jer velkommen på ferie i Sønderjylland. Strandcamping er lige storslået hver gang.