FamilienForåret er på vej og det er nye tider på campingpladsen. Vi har netop overtaget pladsen og er i fuld gang med at sætte i stand og gøre klar til sæsonen. Som mange af jer ved, er Vikær et rigtig dejligt sted at være, uanset om man er til camping i klassisk forstand eller til ophold i luksushytter med udsigt over vandet. Alle årstider har hver deres charme på campingpladsen, og lige nu gør alle gæster forårsklar i deres campingvogne og telte. De første pølser blev grillet i påsken, og legepladser og hoppepuder er allerede taget i brug.

Vi ser frem til en spændende sæson og vil gøre vores til, at Vikær Strand Camping igen bliver et rigtig dejligt fristed for alle campister, hytte- og sæsongæster.

Som det fremgår af hjemmesiden, har vi her i foråret "glade helligdags tilbud" både på camping- og hytteovernatninger i alle helligdagsferier frem til sommer.

Herudover planlægger vi spændende aktiviteter for både børn og voksne i sæsonen. Her kan f.eks. nævnes Sankt Hans arrangement d. 23. juni, cirkus Krone 28. juni og fest med helstegt pattegris i pinsen.

Sommeraktiviteter vil løbende fremgå her på hjemmesiden.

Så kom og vær med til at gøre denne sæson på Vikær Strand camping helt uforglemmelig.

Send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på 74 575 464.

Mange forårshilsner

Liselotte & Henrik